Peatöövõtt

PeatöövõttMeie peatöövõtu teenus hõlmab kõiki ehitusprojekti etappe alates algsest planeerimisest kuni lõppviimistluseni. Oleme pühendunud pakkuma terviklikku ja professionaalset teenust, mis vastab kõikidele standarditele ja klientide ootustele. Meie peatöövõtu teenused sisaldavad järgmist:

1. Projektijuhtimine:
Pakume täielikku projektijuhtimisteenust, mis hõlmab kõiki ehitusprotsessi aspekte. Meie kogenud projektijuhid koordineerivad kõiki töövõtjaid, tagavad tööde õigeaegse teostamise ning jälgivad projekti kulgu ja eelarvet, et kõik kulgeks sujuvalt ja vastavalt plaanile.

2. Planeerimine ja projekteerimine:
Koostöös arhitektide ja ehitusinseneridega töötame välja parima lahenduse teie projekti jaoks. Hoolikalt läbimõeldud planeerimine ja projekteerimine tagavad, et kõik detailid on arvesse võetud ning projekt vastab kõigile tehnilistele,- regulatiivsetele nõuetele ja tellija soovidele.

3. Eelarvestamine:
Täpselt koostatud eelarve on iga eduka projekti alus. Pakume üksikasjalikku eelarvestamist, et vältida ootamatuid kulutusi ja tagada, et projekt püsib määratud rahalistes raamides. Meie eesmärk on pakkuda kuluefektiivsed lahendusi ilma kvaliteedis järeleandmisi tegemata.

4. Alltöövõtjate valik ja koordineerimine:
Teeme koostööd vaid usaldusväärsete ja kogenud alltöövõtjatega. Meie ülesandeks on valida kõige sobivamad partnerid teie projekti jaoks ning hallata nende tööd, et tagada kõikide tööde kvaliteet ja tähtaegadest kinnipidamine.

5. Ehitus ja järelevalve:
Juhime ja jälgime kõiki ehitustöid, tagades, et need viiakse läbi vastavalt projekti nõuetele ja kvaliteedistandarditele. Meie meeskond teostab regulaarselt kontrollimist ja hindamisi, et tagada tööde vastavus projekti eesmärkidele ja kliendi ootustele.

6. Lõppviimistlus ja üleandmine:
Pärast ehitustööde lõpetamist viime läbi põhjaliku lõppkontrolli ja viimistlustööd, et kõik detailid oleksid perfektsed. Anname projekti üle kliendile täielikult valmis ja kõikidele standarditele vastavana, veendudes tellija teadlikuses objekti edasisest hooldusest ja kasutusest ning tagades lõpptulemusega rahulolu.

7. Garantii:
Terasteenus pakub objektidele ehitusseadustikule vastavat garantiid.